Stadstuinen

Romantisch, groen of minimalistisch. We spelen graag met "groen" in de stad.

laat u inspireren door stadstuinen

Daktuinen

Heel wat dakappartementen beschikken over de mogelijkheid om er een mooie en rustige groenoase bij te maken. Alleen vraagt de aanleg van een daktuin of dakterras heel wat deskundigheid en ervaring. Want niet alles kan op een dak. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe elk dak tot een tuin om te toveren. En ook de hele technische uitwerking nemen wij voor onze rekening. Weet u niet zeker of uw dak of terras geschikt is als tuin? Vraag ons vrijblijvend om advies. Wij vertellen u meteen wat kan en niet kan, en aan welk budget u daarbij moet denken.

informatie daktuinen

laat u inspireren door daktuinen

Groene wanden

Naast groene daken bestaat er ook het gelijkaardige principe van groene wanden. Net zoals bij een groendak zorgt deze groene toevoeging aan je huis voor een betere isolatie van het gebouw en filtering van fijnstof uit de lucht.

informatie groene wanden

laat u inspireren door groene wanden

Groendaken

Groendaken zijn helemaal in, en terecht! Planten op uw dak beschermen uw woning (en uw kantoorgebouw) tegen koude, hitte en geluid. Bovendien krijgt u er een pak subsidies voor.

Maar bovenal oogt een gebouw met een groendak zoveel aantrekkelijker: het integreert prachtig in de natuur of brengt een extra streepje groen in de stad.

Maar hoe pakt u zo’n groendak aan? Hoeveel kost het? Wat zijn de valkuilen en op welke subsidies kunt u rekenen? Als tuinarchitect en tuinaannemer weten wij precies hoe uw dak aan te pakken, en eventuele toekomstige problemen te vermijden. Dat hebben we al meer dan genoeg bewezen. Contacteer ons gerust – wij geven u vrijblijvend advies.

laat u inspireren door groendaken